Minun tarinani

Olen työskennellyt liikunnan parissa vuodesta 1998. Aloitin ohjaajaurani kuntonyrkkeilyohjaajana kilpaillessani amatöörinyrkkeilijänä. Valmentajana ja ohjaajana olen positiivinen, energinen, jämäkkä ja kannustava. Uskon kehitykseen positiivisuuden kautta ja autankin ihmisiä tekemään parhaansa ja uskomaan itseensä silloinkin, kun oma usko horjuu.

Ohjaan rautaisella ammattitaidolla ja runsaalla kokemuksella monipuolisia treenejä sekä sisällä, että ulkona. Annan henkilökohtaisten toiveiden ja tavoitteiden pohjalta laadittua yksilövalmennusta sekä vedän treenejä/kursseja muutaman hengen pienryhmistä aina isoihin monen kymmenen hengen ryhmiin.

Valmennan ja ohjaan:

- kuntonyrkkeilyä

- kuntopotkunyrkkeilyä

- kahvakuulaa sisällä ja ulkona

- erilaisia voima- ja syketreenejä

- kehonpainotreenejä

- liikkuvuustreenejä

- juoksutekniikkapainotteisia juoksukouluja

- monipuolisia ulkotreenejä mm. rappustreenejä

- kehonhuoltoa mm. syvävenyttelyä

- joogaa 

Lisäksi toimin karatevalmentajana 7-12 vuotiaille lapsille vuosina 2018-2023.
 

Vuoden 2003 lopussa valmistuin urheiluhierojaksi Hieronta-Akatemiasta ja keväällä 2004 suoritin koulutetun hierojan tutkinnon. Tällä hetkellä pidän vastaanottoa Korsossa, Korsontie 7, Liikuntakeskus Vidan tiloissa. Olen urani aikana hieronut kaikenikäisiä asiakkaita pienistä lapsista seniori-ikäisiin, toimistotyöntekijöistä aina huipputason ammattiurheilijoihin. Lisäksi jatko-opiskelin koira- ja hevoshierojaksi. Tällä hetkellä opiskelen kuivaneulausta, eli dry needlingiä ja hierontojen yhteyteen on jo mahdollista saada dry needling-hoitoa.

Minulla on aina ollut vahva halu kehittää itseäni ja ammattitaitoani. Vuonna 2014 sainkin aimo annoksen lisäoppia ja ymmärrystä liikunta-alalle, kun valmistuin Tsempparikoulusta PT:ksi. Tällä hetkellä suoritan toista, kansaivälisesti arvostettua, NHA Personal Trainer- tutkintoa. Lisäksi olen urani aikana suorittanut useampia ohjaajakoulutuksia mm. Suomen nyrkkeilyliiton kuntonyrkkeilyohjaajakurssin, Compact Fitin kahvakuulaohjaajakurssin ja Spartanin kehonpaino-ohjaajakurssin ja muita alan koulutuksia.

Ohjaan kaikenikäisiä ja -tasoisia treenaajia lapsista seniori-ikäisiin. Omiin harrastuksiini kuuuvat brasilialainen jujutsu sekä karate.
Jos kiinnostuit valmennuksistani tai hieronnoista, olethan yhteydessä, niin räätälöidään juuri sinulle sopivat treenit tai hieronnat.

Terveisin Ninni